Přihlášení
OKEJ

Detail článku blogu

Velké jarní novinky! Nové řady VPS v akci za -50%

26.4.2018Josef Chládek

S přicházejícím jarem jsme se rozhodli oživit naši produktovou nabídku VPS a k tomu jsme přidali zajímavou cenovou akci. Ke všem novým VPS jsme plošně nastavili také větší měsíční traffic na přenos dat. Nová bezplatná hranice je 10 TB/měsíc pro každé VPS.

Nové profily VPS jsou rozděleny do 4 řad podle výkonu nebo účelu využití. Nové řady mají také nové příznivější ceny.

akce

Řada S - ekonomicky orientované VPS. Tyto profily mají agregovaný procesorový výkon a SSD disky. Typicky jsou vhodné pro využití u projektů, které nejsou náročné na stabilní výkon procesoru. Např.: provozování menších webů nebo testovacího prostředí, které však potřebuje rychlé úložiště SSD.

Řada C – díky vyhrazenému vCPU je zajištěn stále dostupný maximální výkon procesoru. Typické využité C řady je pro Windows servery, které vyžadují stabilní výkon CPU. Vhodné pro firemní aplikace jako jsou účetní a ekonomické sw, které často využívají MS SQL. Nejvýkonnější profily řady C jsou také vhodné pro terminálové servery.

Řada H - ekonomicky orientované profily s agregovaným procesorem, stejně jako u řady S. V tomto případě je však kladen důraz na větší kapacitu disku, který je tvořen SATA disky. Typické využití pro menší webové projekty, které operují s větším množstvím dat.

Řada XL - díky vyhrazenému vCPU je zajištěn stále dostupný maximální výkon procesoru. Profily zaměřené na projekty, které vyžadují výkon fyzického serveru spolu s velkokapacitním diskem. Typicky se tyto profily využívají jako (aplikační/databázové) pro náročné webové projekty.

Co bude se stávajícími VPS? Všechny VPS, které aktuálně využíváte, zůstávají nadále aktivní, jen je již není možné objednat.

Velká akce na vybrané VPS! Pro prvních 500 nově zřízených VPS jsme připravili slevu -50% na první rok užívání. Nejlevnější VPS startují na 75 Kč měsíčně. Sleva se vztahuje na profily S1, S2, C1 a H1. Podrobnější přehled parametrů a cen najdete v sekci VPS.

Poslední novinkou je možnost přiobjednání Windows licence k libovolnému VPS. Pro provoz serverů s OS Windows doporučujeme produktové řady C a XL z důvodu vyhrazeného výkonu procesoru.

Vyzkoušejte nové VPS ještě dnes a získejte akční cenu na nově zřízené servery.


Sdílej článek:
< Zpět na výpis článků